Om

S* All Weather är en liten kattuppfödning av rasen burma i Skellefteå. Uppfödningen är just nu pausad på obestämd tid då båda våra burmahonor är kastrerade.   Min andra stora hobby är att sy. Framförallt väskor som jag nu och då har till salu. Så förstås är jag en dedikerad Skellefteå AIK fan.

Våra katter bor i vårat hus som ”familjemedlemmar”. De sover med oss och finns runt omkring oss i det mesta vi gör (typiskt burmabeteende…) Vi släpper inte ut katterna att springa fritt. Inte ens de kastrerade. Som vi nu bor, mitt i staden med mycket trafik, så vill vi inte utsätta vare sig oss eller dom för den faran. Men i vårt fritidshus får de, nu när de blivit kastrater springa fritt ute vilket de njuter av. Men bara på dagen, på kvällen hämtas de hem om de inte själva kommit. De har båda halsband med gps så att vi ska kunna spåra dom om något skulle hända och de inte kommit hem på kvällen.

Jag har uppfödning i liten skala men den är pausad för tillfället

Du kan också träffa mig på kattutställningar. Vanligast så är jag på de utställningar vi har här i norr, i Skellefteå, Umeå eller Luleå. Har du varit på min hemsida och tittat på mina katter vore det kul om du kom förbi och sa hej om du besöker en kattutställning där jag befinner mig.