Om

S* All Weather är en liten kattuppfödning av rasen burma i Skellefteå. Våra katter, 3 stycken burmahonor bor med oss i familjen. Jag samäger också en burmahane, Bosse, som bor hos fodervärd Mia i Umeå.  Min andra stora hobby är att sy. Framförallt väskor som jag nu och då har till salu. Så förstås är jag en dedikerad Skellefteå AIK fan.

Våra katter bor i vårat hus som ”familjemedlemmar”. De sover med oss och finns runt omkring oss i det mesta vi gör (typiskt burmabeteende…) På sommaren har de möjlighet att vistas ute i den stora inhägnade kattgården. Vi släpper inte ut katterna att springa fritt. Inte ens de kastrerade. Som vi nu bor, mitt i staden med mycket trafik, så vill vi inte utsätta vare sig oss eller dom för den faran.

Jag har uppfödning i liten skala. Det vill säga att jag tar en kull när det passar oss i familjen och när jag hittar lämplig hane att använda till avel. Är du intresserad av en kattunge från mitt katteri kan du mejla mig och höra dig för hur de närmaste planerna ser ut. Ibland letar jag också efter fodervärd eller omplacering till någon katt. Som fodervärd är det till en av de katter jag i så fall ska använda till avel, mest troligt en hankatt. Handlar det om en omplacering kan det vara att en av mina katter inte kommer överens med de andra och skulle må bra att få bo ensam i ett annat hem. Hör av dig om du är intresserad av något av det.

Du kan också träffa mig på kattutställningar. Vanligast så är jag på de utställningar vi har här i norr, i Skellefteå, Umeå eller Luleå. Har du varit på min hemsida och tittat på mina katter vore det kul om du kom förbi och sa hej om du besöker en kattutställning där jag befinner mig.